Wellness weekend în județul Mureș

Județul Mureș este cunoscut pentru nenumăratele sale obiective turistice culturale, istorice și naturale, dar nu duce lipsă nici de hoteluri cu wellness și spa! Deși iarna nu a sosit cu multă zăpadă anul acesta, fii fără griji, noi te ajutăm să-ți găsești o modalitate relaxantă de a-ți petrece timpul liber. Locuri unde, dacă te așezi în apa fierbinte și-ți închizi ochii, îți poți imagina tot ce-ți dorești. Chiar și un peisaj acoperit cu zăpadă!

 O relaxare de weekend, dedicată în întregime revigorării fizice și spirituale, este cea mai bună metodă pentru a scăpa de rutina zilelor obișnuite! 
Dacă-ți dorești un weekend romantic cu persoana iubită sau o escapadă cu prietenii, cu familia, județul Mureș vă așteaptă pe toți cei dornici de câteva zile de relaxare cu o bogată ofertă de hoteluri cu wellnes și spa!

 Târgu Mureș, Sovata, Sighișoara și alte localități din zonă au hoteluri cu wellness, destinații perfecte pentru cei dornici de odihnă! 

 Pentru a vă ajuta să găsiți locul cel mai potrivit pentru relaxare, iată deci o listă cu cele mai vizitate centre wellness din județul Mureș:
 
Aqua Day Spa se află în incinta Complexului Business, situat la ieșirea din municipiul Târgu Mureș spre Sighișoara și oferă următoarele servicii: piscină, plajă, jacuzzi, solariu, sală de fitness, tepidarium, aromo-saună, saună finlandeză, baie turcească, baie de aburi.
Aflându-se la etajul 4 al complexului, piscina este un colț intim și, datorită pereților mobili din sticlă, devine palpitant în timp de ploaie sau iarna.
Aceste senzații pot fi completate cu servicii de întreținere corporală, cromo și meloterapie, dușul fantezie care îmbină cromoterapia și aromoterapia cu masajul jetului de apă sau poți beneficia de mai mult de 10 tipuri de masaje în cele patru camere, dintre care una este familială.
Spa-ul pune la dispoziție centrul de remodelare și întreținere corporală Aqua Day Spa, și este dotat cu zonă de relaxare și bar de vitamine. 
 
 Aqua Day SPA - Târgu Mureș (Business Hotel)
Tel.:  +40 730 000 999
Website:  www.aqua-day-spa.ro
Program
Luni: 14:00-21:00
Marți-Joi: 10:00-21:00
Vineri: 10:00-22:00
Sâmbătă: 09:00-22:00
Duminică: 09:00-21:00

Dacă dorești să încerci o ală locație în orașul Târgu Mureș pentru a te deconecta de cotidian, Imperial Inn Spa este o alegere potrivită. Întinzându-se pe o suprafață de 1.500 m²,spa-ul oferă clipe de relaxare într-un decor tropical cu lagună, pereți stâncoși, cascade, grote și plante tropicale.
Pe lângă piscina lungă de 26 de metri, bazinul pentru copii și bazinul cu apă sărată, poți alege și destinderea în jacuzzi.
Spa Zone îți pune la dispoziție: sauna finlandeză, aromarium, baie romană, zonă Kneipp, baie turcească, duşuri scoţiene, bazin de imersie totală după saună, cabine de masaj, săli de cromoterapie şi de relaxare.
Salina aflată la 6 metri sub nivelul solului este compusă din saună cu sare și o grotă de sare cu două căderi de apă. Sala de fitness și restaurantul cu ambianță italiană pot completa momentele speciale petrecute în spa.

Imperial Inn SPA - Târgu Mureș (Hotel Imperial Inn)
Tel.:  +40 755 131 000
Website:  https://imperialinn.ro/spa
Program
Zilnic: 10:00-20:00

La doar 5 km distanță de municipiu, în stațiunea Sângeorgiu de Mureş poți vizita complexul Apollo Wellness Club. Stațiunea este renumită încă din anul 1880 petru apele sărate și nămolul mineral. Mineralizarea de excepţie, prin concentraţie (135,586 mg/l) şi prin conţinut (iod, calciu, magneziu, potasiu, azotaţi), conferă acestor ape reale virtuţi terapeutice. Temperatura apei clorurosodice de la Băile Sângeorgiu de Mureş, variază între limitele 34-36ºC, iar în piscine între 24-31ºC. 

Complexul se întinde pe o suprafaţă de peste 13 ha și oferă: piscină cu apă dulce, bazin cu apă sărată, jacuzzi, saună umedă, saună uscată, infrasaună, bazin exterior cu apă sărată, zonă de plajă, vitamin bar, sală de finess, cabinete masaj în care ai acces la 10 tipuri de masaj, hammam, salon de cosmetică și întreținere corporală, salon de manichiură și de pedichiură, coafor. 

 APOLLO Wellness Club - Sângeorgiu de Mureș (Hotel Apollo)
Tel.: +40 265 318 635
Zilnic: 8:00-20:00
Sâmbătă: închis

Județul fiind înzestrat cu numeroase izvoare de apă minerală, ajungi ușor din Târgu Mureș în mai puțin de o oră în mai multe destinații care oferă servicii complexe de relaxare și de tratament. Trei dintre acestea se află în stațiunea balneoclimaterică Sovata, stațiune montană unică în Europa, prin lacul salin helioterm Ursu și prin calitățile balneoclimaterice pe care le oferă turiștilor de mai bine de 140 de ani. 

Spaţiosul centru spa și de tratament al Ensana Sovata Health Spa Hotel se întinde pe două etaje, pe o suprafață de 2.800 m². Cuprinde 7 bazine, o zonă cu saune, camere de relaxare şi un spaţiu verde pentru plajă. 
Zona de saune inlcude saună finlandeză, baie cu aburi, saună cu infraroșii, cabină aromatică, bazine, fântână de gheață și cameră de relaxare.
Zona de tratament este dotată cu peste 40 de diferite camere, oferă o varietate largă de tratamente medicale care includ băile sărate, cele cu dioxid de carbon, hidroterapie cu băi galvanice, băi cu masaj subacvatic și băi aromatice, hidromasaj, împachetări cu nămol, electroterapie, oxigenoterapie, etc.
Dotările conțin un salon de coafură şi o sală de fitness modernă, 3 camere de gimnastică și 3 camere pentru examinări medicale.
Serviciile din centrul wellness sunt accesibile doar celor cazați în hotel. 

 Ensana Sovata Health SPA Hotel (Sovata)
Tel.: +40 265 570 151
Zilnic: 07:00-21:00

Welness and Spa Hotel Aluniș oferă vizitatorilor condiții pentru hidroterapie, piscine cu apă dulce sau sărată, jacuzzi, cadă cu hidromasaj, infra­saună, servicii de masaj și kinetoterapie ce relaxează corpul şi îmbunătăţesc starea generală de sănătate.
De curând, clienţii pot beneficia şi de tratamente cu aerosoli salini (haloterapie) în incinta sălii de tratament salin.
Oaspeții pot savura meniuri alese în restaurant sau pe terasa rustică ori pot profita de sala de fitness sau de solariu. 

 Wellness & SPA Hotel Aluniș (Hotel Aluniș, Sovata)
Tel.: +40 265 570 551 / +40 265 570 52
Program
Zilnic: 09:00-20:00

Hotel Mureșul se află în centrul stațiunii, la aproximativ 150 de metri de Lacul Ursu și are amenajat un centru spa în subsol, inaugurat în anul 2017. Spațiul welness cuprinde un bazin cu apă dulce, jacuzzi, bazin încălzit cu apă sărată, saună finlandeză și cu aburi, spaţiu de relaxare, masaj, cameră cu sare, dar și un bar chiar în incintă.
Centrul wellness este accesibil doar persoanelor cazate în hotel.
 
 Hotel Mureșul Sovata (Sovata)
Tel.: +40 755 65 83 94
 
Călătorind spre sud de municipiul Târgu Mureș, te poți destinde și în centrele wellness din Sighișoara, ajungând, la fel, în mai puțin de o oră la unul dintre hotelurile prezentate mai jos:
 
Mercure Sighișoara Binderbubi Hotel & Spa se află la 6 minute de mers pe jos de Piața Cetății Medievale din centrul orașului Sighișoara. 
Centrul Spa  Welness din cadrul hotelului este dotat cu sală de fitness, 3 tipuri de saună, jacuzzi, de asemenea, oaspeții pot beneficia și de masaj.
Accesul celor cazați în hotel este liber în centrul spa, fiind inclus în prețul camerei.
 
Mercure Sighisoara Binderbubi - Hotel & Spa (Sighișoara)
 Tel.: +40 372 088 888
Website: https://all.accor.com/hotel/B1A9/index.en.shtml
Program jacuzzi: 10:00-20:00
Program saună: 17:00-20:00
 
Hotel Korona este situat la poalele cetății medievale, la 5 minute de centrul istoric al Sighișoarei, dispune de piscină exterioară înconjurată de plante exotice , grădina fiind un loc perfect pentru relaxare în perioadele însorite.
Hotel Korona îți pune la dispozitie servicii de masaj, sală de fitness, saună uscată și solariu, jacuzzi, ședințe de yoga, facilități oferite pe toată perioada anului. 

 Hotel Korona 4* (Sighișoara) 
Tel.: +40 265 770 480

 Doubletree by Hilton Hotel Sighișoara Cavaler se află la 200 de metri de Cetatea medievală Sighișoara, ansamblu urban inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. În cadrul hotelului se află centrul spa, care este dotat cu piscină interioară încălzită, spațiu luminos, plăcut, având priveliște generoasă către orașul vechi, și cu centru fitness, saună finlandeză și baie de aburi la care hotelul acordă acces gratuit oaspeților cazați în camere.
Experiența activităților de wellness poate fi completată cu savurarea mâncărurilor în restaurantul hotelului sau pe terasa acestuia 

 Doubletree By Hilton Sighișoara Cavaler
Tel.: +40 265 775 505
Luni-Vineri: 08:00-21:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00-22:00
 
 Indiferent de motivație, fie că-ți dorești să scapi de stres, de dureri de spate, sau pur și simplu ai nevoie de răsfăț, centrele de wellness din municipiul Târgu Mureș și din împrejurimile acestuia te așteaptă cu o ofertă bogată.
Merită încercate!
 
Urmărește-ne blogul prin aplicația Visit Mures! Descarcă aplicația de pe linkurile de mai jos:
 
 

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay